4 روش “سفت شدن لثه برای دندان مصنوعی” (1402)

رپورتاژ آگهی

0
کاشت دندان مصنوعی

پوسیدگی و خرابی دندان ها یکی از مشکلاتی است که برای تمامی انسان ها در سنین مختلف رخ می دهد. در بسیار مواقع شدت خرابی و پوسیدگی به حدی است، که تنها راه رهایی از آن کشیدن دندان و جایگزین کردن دندان مصنوعی است. همان طور که می دانید هنگامی که یک دندان کشیده می شود، بافت لثه و استخوان فک دچار آسیب می گردد. از این رو تا مدت زمانی نمی توان دندان مصنوعی را روی لثه قرار داد. چرا که بافت لثه به طور کامل ترمیم نشده و نرم است. برای گذر از این مشکل شایع متخصصان دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی راهکارهای متعددی پیشنهاد کرده اند. که از بین آنها می توان به مصرف ویتامین c، استفاده از سرکه، استفاده از جوش شیرین، آب نمک و ترک مصرف دخانیات اشاره کرد. این روش ها نه تنها موجب بهبود لثه و حفظ کیفیت آن می شوند، بلکه احتمال شکست کاشت انواع دندان مصنوعی را به حداقل میزان ممکن می رساند. بدین ترتیب تا پایان برای آشنایی با این روش ها و آثار مطلوب آنها روی لثه همراه ما باشید.

به نقل از متخصصین کلینیک دندانپزشکی عارف: دندان ها و لثه و استخوان فک به عنوان جزئی از بافت بدن انسان، به مرور زمان دچار فرسودگی و تحلیل می شوند. این گونه از تغییرات به عنوان تغییرات فیزیولوژیک در بدن انسان ها و هر گونه موجود زنده دیگر شناخته می شود. همانطور که با گذر زمان، موهای شما می ریزد یا رنگ آن ها سفید می شود، ناخن ها بعد از مدتی ضعیف می شوند، پوست انسان چروک می شود و سیستم اسکلتی بدن و عضلات آن ضعیف می شود، لثه های فک نیز از این گونه تغییرات فیزیولوژیک که در گذر زمان انجام می شوند، در امان نیستند.

به مرور زمان، لثه ها تحلیل می روند و بسیاری از افراد با مشکلات لثه مواجه می شوند. همچنین استخوان ها در گذر زمان دچار تحلیل می شوند. دندان ها نیز نوعی استخوان هستند که با گذشت زمان دچار سایش، فرسودگی، پوسیدگی و لقی می شوند و تمام این نتایج انسان را به سمت بی دندانی سوق می دهد.

سلامت بانوان اوما: سفت شدن لثه برای دندان مصنوعی یک موضوع حائز اهمیت است و اگر به آن بی‌توجهی شود، درمان موفقیت‌آمیز نخواهد بود. دندان‌ها، استخوان فک و لثه همگی از اجزای بافت بدن انسان محسوب می‌شوند که با گذشت زمان فرسوده خواهند شد.

در واقع باید گفت این تغییرات که تغییرات فیزیولوژیک در بدن انسان هستند، برای هرکسی اتفاق می‌افتند و به مرور زمان لثه‌ها تحلیل می‌روند و افراد با مشکلات لثه مواجه خواهند شد. استخوان فک نیز با گذر زمان تحلیل می‌رود و دندان‌ها نیز که نوعی استخوان محسوب می‌شوند با گذشت زمان فرسوده، پوسیده و لق خواهند شد. تمامی این مشکلات می‌توانند باعث شوند که افراد به سمت بی‌دندانی سوق داده شوند.

به نقل از دکتر الهام وزیری نهاد: میلیونها نفر در سرتاسر دنیا به اندازه ای دندان از دست رفته دارند که مجبور به استفاده از دندان مصنوعی میشوند؛ بسیاری از این افراد با محکم کردن دندان مصنوعی خود مشکل دارند به خصوص در دندانهای فک پایین. بدین منظور متخصصان دندانپزشکی با بررسی دندان ها و یافتن علت لقی دندان مصنوعی فک پایین و بالا، اقدامات لازم را جهت رفع این مشکل انجام می دهند. البته باید اگر نمیدانید ایمپلنت دندان چگونه است؟ یکی از روش های نوین و مؤثر برای کاشت دندان و استفاده از دندان های مصنوعی با کیفیت است. به نحوی که دیگر شاهد هیچگونه مشکل نظیر شل شدن دندان مصنوعی نخواهید بود.

در صورتی که شما هم این مشکل را تجربه میکنید، حتما میدانید لغزش دندان مصنوعی تجربه بدی به خصوص در حضور افراد دیگر است. بدین صورت که با ایجاد صدا به خصوص هنگام صحبت کردن و خوردن مواد خوراکی موجب آزار دیگران و همچنین احساس ناراحتی در فرد دچار مشکل لقی دندان مصنوعی می گردد.

کاشت دندان مصنوعی

اهمیت سفت شدن لثه برای کاشت دندان مصنوعی

لثه محل اصلی قرارگیری دندان است و ارتباط مستمر و مستفیم با دندان طبیعی و مصنوعی دارد. به همین سبب هرگونه ناهنجاری و مشکل در بافت لثه موجب عفونت، التهاب و تورم در لثه شده و در نهایت به ریشه دندان آسیب می رساند. از این رو سفت شدن بافت لثه برای کاشت دندان مصنوعی اهمیت فراوانی دارد و بسیاری از دندانپزشکان زیبایی و ترمیمی به این موضوع توجه ویژه دارند. تا ضمن بهبود وضعیت و ساختار لثه از بروز هرگونه مشکل که موجب شکست دندان مصنوعی می شود، جلوگیری به عمل آید. بدین منظور توصیه می کنیم قبل و بعد از کشیدن دندان و شروع پروسه کاشت دندان مصنوعی، معاینات لازم را از لثه انجام دهید. تا اقدامات لازم جهت سفت شدن لثه برای دندان مصنوعی توسط دندانپزشک متخصص زیبایی و ترمیمی انجام گردد. در این خصوص دکتر الهام وزیری نهاد متخصص بیماری های لثه و ایمپلنت های دندانی با بهره مندی از محیط وسیع، تیم پزشکی حاذق و تجهیزات دندانپزشکی مدرن آماده ارائه خدمات تخصصی و با کیفیت در زمینه سفت شدن لثه برای کاشت دندان مصنوعی است. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان و تیم پزشکی کلینیک دندانپزشکی دکتر الهام وزیری ارتباط برقرار کنید.

بیشتر بخوانید:

روش های طبیعی سفت شدن لثه کدامند؟

در بسیاری موارد به ویژه در افراد جوان و میانسال وضعیت لثه در حد ایده آل و مطلوب قرار دارد. به همین سبب با استفاده از روش های طبیعی می توان ضمن بهبود وضعیت لثه، زمینه مناسبی برای سفت شدن بافت لثه و شروع فرآیند کاشت دندان مصنوعی فراهم ساخت. در این راستا روش های طبیعی سفت شدن لثه به شرح زیر عبارت است از:

1- آب نمک

همان طور که می دانید آب نمک خاصیت ضدعفونی کنندگی دارد و هرگونه عفونت و باکتری را برطرف می سازد. بدین ترتیب استفاده از آب نمک ضمن باکتری زدایی از لثه، موجب بهبود گردش خون در لثه شده و سفت شدن بافت لثه می شود. با این توصیف استفاده از آب نمک را جدی بگیرید و روزانه حداقل دو الی سه بار آب نمک قرقره کنید.

2- برگ آووکادو

جویدن برگ آووکادو نیز از بهترین روش های طبیعی سفت شدن لثه برای دندان مصنوعی است. آووکادو علاوه بر آثار مطلوب بر بافت لثه موجب تقویت دندان های طبیعی نیز می شود.

3- جوش شیرین

جوش شیرین نیز به بهبود وضعیت لثه و سفت شدن آن کمک می کند. این ماده از شل شدن لثه و آسیب به دندان ها جلوگیری می نمایند. بدین ترتیب مقداری از آن را با آب ترکیب نموده و به آرامی روی لثه تان بمالید.

4- آویشن

آویشن نیز یکی از روش های طبیعی و مؤثر برای تقویت لثه و دندان هاست. بدین صورت که مقداری از آن را در آب حل کره و سپس دو الی سه بار در روز قرقره کنید.

خاطر نشان می شود که علاوه بر موارد فوق مصرف مداوم ویتامین C و ترک مصرف دخانیات نیز موجب سفت شدن لثه می گردد. بنابراین مصرف میوه جات، صیفی جات، مواد غذایی و داروهای حاوی ویتامین C را در برنامه غذایی و دارویی خود قرار دهید. تا ضمن بهبود وضعیت لثه و ساختار آن در مدت زمان کوتاه بتوانید کاشت دندان مصنوعی را آغاز کنید.

چه مدت زمان بعد از کشیدن دندان، می توان دندان مصنوعی گذاشت؟

به طور کلی اظهارنظر در این باره با توجه به شرابط سنی و جسمی بیمار، وضعیت لثه و تعداد دندان های از دست رفته متفاوت است. ضمن اینکه ابتلا به بیماری های زمینه ای نظیر دیابت، نارسایی قلبی و ضعف سیستم ایمنی بدن نیز شرایط خاصی را جهت کاشت دندان مصنوعی برای بیماران به وجود می آورد. به نحوی که در بعضی مواقع طبق تشخیص و نظر پزشک از روش های جراحی نظیر لیفت سینوس و پیوند بافت لثه برای تقویت لثه و سفت شدن آن استفاده می کنند. اما به هر حال مدت زمان سفت شدن لثه برای دندان مصنوعی در افراد بین دو هفته الی دو ماه متغیر است. با این توصیف اگر می خواهید بعد از کشیدن دندان اقدام به کاشت دندان مصنوعی ثابت یا متحرک کنید، حتماً به دندانپزشک متخصص بیماری های لثه مراجعه نمایید. تا با انجام معاینات دقیق و ارائه دستورالعمل های مفید و مؤثر، مدت زمان سفت شدن لثه را به حداقل میزان ممکن کاهش دهد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.